Segways sieht man mittlerweile immer öfter im Stadtbild, die Scooter lassen sich vielerorts stundenweise mieten. Der zusammenklappbare Scooter soll auf kurzen Strecken zum Einsatz kommen, so die Imaginative and prescient von VW, additionally zum Beispiel den Weg von Parkplatz bis zum Büro angenehmer machen. Ze staan steeds op het voetpad en het is niet prettig voor voetgangers dat deze scooter accu ook over het voetpad rijden. Jij kunt mede andere mensen moed geven om af te lossen, om te blijven aflossen, om geinspireerd te blijven in het jarenlange traject van aflossen.

Dit artikel gaf mij een nieuw inzicht over de beste, mooiste, duurste, onbetaalbaarste sloep die er maar is. Dus ging ik vandaag bij jachthavens langs, om te kijken naar te koop staande tweede- en derdehandsjes. Vandaag was er een vraag of we Senseo pads en shampoo willen kopen en dat aanstaande zondag willen doneren. Ik vraag me af hoeveel meer pakjes er terug gestuurd gaan worden, omdat de meeste kopen toch vooral bestaan uit koopimpulsen. Niet alleen de subsidie verdween, maar de exportlanden zoals Italië kopen hun vlees liever in Polen en de export naar Griekenland is gestagneerd. Omdat de fietstocht van 50 kilometer te lang was om op één dag heen en weer te fietsen.

De fietsoute wordt in dit boek uitvoerig beschreven, inclusief de plek waar eieren te koop zijn langs de weg. Gisteren ging ik op zoek naar een boot in Alphen aan den Rijn, need elektrische motoren kunnen overal in geplaatst worden Het eerste bedrijf was gisteren een dag dicht las ik op de ramen van het bedrijf. Stel ik koop de voordeligste boot bij dat eerste bedrijf dan komt daar nog vijfduizend euro bij voor dekkleden, motor, afwerking, een stootwil in de vorm van een touwrand of een lelijke zwarte rubber kabel, lampjes, als je 's avonds 's nachts wilt varen, anker enz enz.

De Rotterdamse Elektrische Tram heeft het behaagd om geld voor de treinkaartjes die ik start juni dacht nodig te hebben voor een reis naar Thermae2000 in Valkenburg te gebruiken. Ze geeft toe dat het finest lekker is als je je eten van Marqt kunt laten komen en die exclusieve kasjmieren pullover kunt kopen en als eerste het vliegtuig in kunt stappen of zelfs een eigen vliegtuig hebt. Sporters, 50+ ers die na jaren werken proberen het verouderingsproces proberen tegen te gaan door extreem te trainen en streven om het laaste grammetje vet te verliezen. Ik ga niet het spaargeld voor een nieuwe auto / scooter op een crowdfunding fonds zetten en ook niet het geld dat ik opzij zet voor belastingen en onderhoud huis.