More Stories
E Necesara O Corelare Continuua La Schimbarile Motoarelor De Cautare

Pentru A Obtine Rezultate Notabile In Privinta Serviciilor SEO E Necesara Raportarea Continuua La Orice Schimbare De Algoritm Al Motoarelor De Cautare.

Analiza SEO cu sfaturi specifice, concrete costa in jur de 200 euro in functie de site

In cazul in care doriti o analiza SEO ne puteti solicita asta - contactati-ne.

Analiza SEO nu obliga in relatia cu noi ci determina pozitia pe nisa oferind strategii.

Promovare Site
Pentru cei care vor un audit pe partea de publicitate online, fie ca e vorba individual despre retele de socializare, despre SEO sau Adwords, fie de toate acestea impreuna, ii rugam sa ne contacteze din pagina de contact. Singura conditie este ca sa fie stabilit un buget minim de 500 euro pe luna, la un contract pe minim 6 luni, fara de care nu e posibil nimic notabil si cu adevarat semnificativ ca rezultat.
Retele De Socializare
Retele de socializare, datorita numarului mare de useri au devenit in ultimul timp atat surse de trafic direct cat si resurse SEO bine cotate de catre robotii motoarelor de cautare in felul prin care ofera popularitate siteurile despre care se vorbeste in lumea acestor retele de socializare Mai jos voi aduce in atnetia dvs. cateva din retele de socializare care sunt importante atat din punct de vedere al interactiunii cu posibilii clienti cat si din punct de vedere SEO. De cativa ani incoace ca Facebook a devenit cel mai folosit site de socializare online. Aici impartasesti experiente, poze, video, discuti cu prieteni, anunti diverse evenimente, participi la grupuri de discutii, etc. Asta e pentru userul obisnuit de pe Facebook. Pentru firmele de promovare site, care cauta canale de marketing, Facebook a devenit canal de publicitate online, deoarece am inteles ca fiind locul unde userii is petrec mare parte din timp, e un loc unde poti sa postezi oferte de produse si servicii. Noi, in cadrul campaniilor pe care le derulam pentru clientii nostrii, vom crea pagini special dedicate si astfel vom putea directiona useri spre produsele sau serviciile clientilor nostrii. Se stie la fel, inca de cativa ani ca Twitter este unul din siteurile de comunicare sociala unde se transmit mesaje si anunturi pana si de catre marii politicieni ai vremi, de catre cele mai in voga vedete, artisti, sportivi de frunte, etc, dar pana la urma Twitter este folosit de milioane si milioane de useri obisnuiti, (useri “nonvedete”) din intraga lume. Serviciile de promovare Google plus sunt foarte eficiente daca sunt gandite cu rabdare iar procesarea zilnica a minim 2, 3 mesaje in retea pot creste numarul celor interesati. In plus de asta promovarea produselor si serviciilor pot conduce prin multitudinea de linkuri si prin constanta lor la cresterea popularitatii siteului dvs. si astfel el sa fie returnat in top cautari pe Google organic. Pinterest este unul din canalele de publicitate online foarte traficat si unde se pot posta imagini diverse cu link spre pagina unde se ofera un produs sau serviciu. Tumblr, Linkedin si alte cateva retele de socializare trebuie avute in vedere cand cantarim in strategia de marketing si publicitate online a siteului unei firme care vrea clienti din mediul online. Pentru cei care vor un audit pe partea de publicitate online, ii rugam sa ne contacteze din pagina de contact.
Publicitate online - Wikipedia

Publicitatea online, întâlnită și sub numele de publicitate interactivă, este o formă de publicitate în Internet care folosește media online (pagini web, newsletter, e-mail) pentru a transmite un mesaj către clientela (audiența) dorită.

Există mai multe forme de promovare a reclamei online, printre care bannerele publicitare, publicitatea contextuală și reclama prin motoare de căutare.

Printre avantajele publicității online se numără țintirea (targetarea) mai bună (ore, zone geografice, număr de afișări pe uitilizator) a clientelei dorite, posibilitatea de a oferi informații mai multe (prin bannere expandabile sau prin atragerea vizitatorului interesat către o pagină web cu mai multe informații) și posibilitatea de a interacționa dinamic cu potențialul client. Piața de publicitate online a fost estimată pentru anul 2007 în România la 12 milioane de euro, estimându-se pentru anul 2008 o creștere cu aproximativ 40 %.

Există trei moduri de a achiziționa publicitate online: CPM (Cost per Mille), CPC (Cost per Click) și CPA (Cost per Action).

CPM - Cost Per Mille - mai este cunoscut și sub denumirea de Cost per Impression. Publicitatea se achiziționează la număr de afișări: 1 CPM = costul pentru 1.000 de afișări. CPC - Cost Per Click. Publicitatea se achiziționează după numărul de clicuri care se fac pe o reclamă (imagine, de tip text sau animată). Cel mai cunoscut exemplu pentru acest tip de achiziționare este publicitatea pe motorul de căutare Google, care vinde publicitate pe clic. CPA - Cost Per Action. Publicitatea se achiziționează după numărul de acțiuni prestabilite generate de către utilizatorul care vede reclama. Fie că acesta completează un formular online, fie că va achiziționa un produs, plata acestui tip de publicitate este corelată cu acțiunea predeterminată a utilizatorului.

În plus,

CPL - Cost Per Lead. Este o derivare sau o delimitare din CPA. După ce utilizatorul a făcut clic pe reclamă ajunge pe situl promovat. Utilizatorul trebuie să se autentifice și să achizitioneze un produs sau un serviciu. Banii reveniîi publisher-ului unde s-a facut publicitate reprezintă un procentaj (care variază) din valoarea produsului sau serviciului achiziționat de către utilizatorul ajuns prin reclama la situl promovat.

Ghidul de iniţiere privind optimizarea pentru motoarele de căutare - search-engine-optimization-starter-guide-ro.pdf

Îmbunătăţiţi structura adreselor URL Crearea unor categorii şi nume de fişiere descriptive pentru documentele de pe site-ul Web poate nu numai să vă ajute la o mai bună organizare a site-ului, ci poate contribui şi la o mai bună accesare cu crawlere a documentelor de motoarele de căutare. De asemenea, astfel se pot crea adrese URL mai simple, mai „prietenoase” pentru cei care doresc să facă trimitere spre conţinutul dvs. Vizitatorii pot fi intimidaţi de adresele URL extrem de lungi şi criptice, care conţin puţine cuvinte ce pot fi recunoscute.

Ghidul de iniţiere Google privind optimizarea pentru motoarele de căutare, Versiunea 1.1, 13 noiembrie 2008, cea mai recentă versiune este disponibilă la Centrul pentru webmasteri Google O adresă URL către o pagină Web de pe site-ul nostru legat de cartonaşe de baseball, care i-ar putea pune probleme utilizatorului

Astfel de adrese URL pot fi derutante şi neprietenoase. Utilizatorilor le-ar fi greu să redea adresa URL din memorie sau să creeze un link spre aceasta. De asemenea, utilizatorii pot considera că o parte a adresei URL nu este necesară, în special dacă aceasta conţine numeroşi parametri necunoscuţi. Aceştia pot omite o parte, întrerupând linkul.

Unii utilizatori pot face trimitere spre pagina dvs. de pornire, utilizând o adresă URL a respectivei pagini ca text ancoră. Dacă adresa URL conţine cuvinte relevante, aceasta le oferă utilizatorilor şi motoarelor de căutare mai multe informaţii cu privire la pagină decât un cod sau un parametru cu nume neobişnuit.

Cuvintele evidenţiate de mai sus pot informa utilizatorul sau motorul de căutare cu privire la subiectul paginii ţintă, înainte de a urma linkul

Practici bune pentru textul ancoră
Alegeţi text descriptiv - Textul ancoră utilizat pentru un link trebuie să ofere cel puţin detalii

minime cu privire la subiectul paginii spre care se face trimitere.
Evitaţi:
crearea unui text ancoră general, de exemplu, „pagină”, „articol” sau „faceţi clic aici”

utilizarea unui text care deviază de la subiect sau fără legătură cu conţinutul

paginii spre care se face trimitere
utilizarea adresei URL a paginii ca text ancoră în cele mai multe cazuri (deşi

există, desigur, utilizări legitime ale acesteia, cum ar fi promovarea sau
recomandarea adresei unui nou site Web)

O minima vizibilitate online necesita un minim buget dedicat lunar

O minima vizibilitate online necesita un minim buget lunar. Am sitetizat in cateva fraze cum vad eu o crestere garantata a vizibilitatii online, pornind de la un buget minim garantat lunar. Cititi cu atentie cele scrise pe plansa si daca sunteti interesati de o analiza contactati-ne.


Un site nu-si indeplineste menirea fara a fi vizibil in diverse medii online

Conditii minim necesare pentru a fi cat de cat vizibil pe internet:

- site cu continut bogat cantitativ si calitativ. Mai nou Google "vede bine" asta.
- link din principalele directoare web, de articole, forumuri, comentarii bloguri, etc
- prezenta pe toate retele de socializare importante cu articole periodice, oferte, etc
- blog cu articole scrise periodic si cu legaturi directe spre sectiuni relevante din site
- un buget minim luna de luna dedicat exclusiv pentru Adwords, Facebook Ads, etc


Costurile aproximative pentru cresterea vizibilitatii online depind de la caz la caz.

Un buget minim recomandat pentru primele luni ar fi de la 500 euro/luna in sus

Un buget de minim 500 euro/luna poate creste popularitatea siteului in mod treptat

Oferim analiza SEO detaliata si oferim solutii pentru cresterea vizibilitatii online

Analiza SEO cu sfaturi specifice, concrete costa in jur de 200 euro in functie de site

In cazul in care doriti o analiza SEO ne puteti solicita asta - contactati-ne.

Analiza SEO nu obliga in relatia cu noi ci determina pozitia pe nisa oferind strategii.

Servicii SEO
Fara un buget de minim 500 euro pe luna nu se poate pune problema unor servicii SEO de calitate nici macar la 3, 4 cuvinte cheie. In functie de concurenta specifica pe nisa si pe fiecare cuvant cheie in parte, un site pentru aceasi suma, de la caz la caz poate fi optimizat la doar 3 cuvinte cheie, la 5 cuvinte cheie sau la 10 cuvinte cheie. Numarul de cuvinte cheie pentru care site-ul dvs va fi optimizat se va stabili in urma unui audit SEO. Dupa noile updateuri Google va fi necesar rediscutarea conditiilor de colaborare periodic, undeva la minim 6 luni, asa ca vor trebui privite corect discutiile dintre firma SEO si client pe marginea a ce se ofera concret si cat costa pe un timp foarte bine definit in contract. Pentru cei care vor un audit pe partea de publicitate online, ii rugam sa ne contacteze din pagina de contact.
Servicii de promovare online
Servicii de promovare online fie ca este vorba despre Servicii SEO, alte forme de Promovare Online cum este Optimizarea unui Site in si in afara paginilor, denumite on page si offpage. Servicii specializate de SEO. Servicii Web hosting si creatie site, publicitate pe retele sociale si in principalele motoare de cautare. Pentru cei care vor un audit pe partea de publicitate online, ii rugam sa ne contacteze din pagina de contact
Optimizare SEO

Optimizarea SEO presupune o optimizare seo in site si promovarea site-ului pe alte resurse web, cu scopul imbunatatirii rezultatelor SEO in Google, Yahoo si Bing, care sunt mai importante motoare de cautare din punct de vedere al traficului pe care il putem obtine. Pentru cei care vor un audit pe partea de publicitate online, ii rugam sa ne contacteze din pagina de contact.

SEO pentru pagini ale retelelor sociale sau pe Rebemouse Pages

Dupa ultimele updateuri ale robotilor motoarelor de cautare, eu personal, gasesc ca e timpul sa se refaca calculele pentru cei care vor pozitii de top in Google.

La modul concret se observa ca Google apreciaza tot mai des siteuri de autoritate in genul retelelor sociale de top, plus altele asemeni Rebelmouse.com si ca in viitor un site cu 5, 10 pagini va fi foarte greu de dus si mentinut in top search Google. Cand e vorba despre servicii SEO de calitate si cu garantare prima pagina Google, eu merg pe ideea ca in viitor trebuie luat in calcul ca e mai usor, mai sigur si mai rentabil pentru client sa-l duc in top search Google pe orice pagina de prezentare retele sociale sau alte asemenea autority sites, decat sa nu fie vizibil.

De aceea ofer si servicii SEO pentru top Google pe pagini ale retelelor sociale sau pe Rebemouse Pages. Retele sociale care vad tot mai des in prima pagina pe multe cuvinte cheie sunt de pe Facebook, Pinterest si mai nou eu experimentez top search Google de pe pagini Rebelmouse. 

Partea buna pentru client este ca o astfel de pagina de prezentare poate sa contina toate datele de contact incluzand chiar link spre diverse formulare unde sa completeze orice date, inluzand in link spre orice pagini din site, orice produs de pe magazinul online, orice trimitere spre fiecare pagina din site sau magazin online.

Paginile de pe facebook si rebelmouse se pot partial personaliza cu tema, sigla sau alte particularitati ale firmei clientului.

La astfel de pagini noi folosim in general linkuri de pe pagini cu page rank mare din comentarii pe blog, profiles, web 2.0, alte retele sociale, etc.

Costurile de promovare prin servicii SEO pentru paginile retelelor sociale pot fi si sunt in general mai mici decat daca as optimiza un site oarecare. Asta deoarece un site mic il duc mai greu in search si-l mentin tot mai greu decat o pagina de pe un site mare si de autoritate in ochii robotilor motoarelor de cautare, in speta Google. Daca pentru un site cu concurenta de la mediu in sus costurile sunt de la 500 euro in sus pe luna, la aceleasi cuvinte cheie prefer SEO pe o pagina Rebelmouse pentru 350-400 euro pe luna. Aceste diferente de pret sunt logice datorita faptului ca fiind un site bine vazut la ora asta de Google. Rebelmouse necesita mai putina munca decat un site mic ca si numar de pagini, continut.

Daca vreti servicii SEO pentru pagini Rebelmouse va rugam sa ne contacteze din pagina http://www.promovare-site.biz/contact-firma-seo/ cu mentiunea la mesaj ca doriti sa va construim pagini de continut Rebelmouse pentru care sa fiti in top search pe cuvintele cheie pe care sa le specificati la concret in formularul de contact.

Doamne Ajuta !

Google Adwords
Ca si concluzie, daca alegeti servicii de publicitate online prin Google Adwords, e vital sa dedicati un buget minim lunar cat mai marisor posibil, deoarece taxa de administrare campanie scade procentual odata cu marimea bugetului administrat de noi. Un buget minim de 500 euro pe luna pentru servicii Adwords, trebuie sa fie luat in calcul de orice firma care vrea sa creasca sau sa se mentina in actuala criza economica. Cu un astfel de buget noi va putem oferi servicii de promovare google Adwords. In paralel, noi va propunem servicii de promovare site si prin servicii SEO, care pe termen mediu si lung pot fi mult mai ieftine decat serviciile de promovare online platite spre Googe Adwords. Analizati si in cazul in care considerati ca aveti nevoie de o consultanta asteptam sa ne contactati. de altfel poate sunteti interesati si de servicii pentru optimizare SEO de calitate a siteului dvs. Pentru cei care vor un audit pe partea de publicitate online, ii rugam sa ne contacteze din pagina de contact.
Publicitate - Wikipedia

Publicitatea se ocupă cu promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor și ideilor, de cele mai multe ori prin mesaje plătite. Scopul direct ale acestor mesaje este stimularea dorințelor clienților potențiali, și formarea asociațiilor pozitive în legătură cu produsul sau compania promovată, scop care este atins prin folosința metodelor de manipulare psihologică mai mult sau mai puțin subtile.

Vânzătorii văd reclama ca o parte constituentă a strategiei generice de promovare a acestora. Alte componente ale promovării sunt mărcile, relațiile publice, vânzările personale și promovarea de vânzări.

Tehnologia digitală a transformat industria outdoor. Panourile publicitare care până acum erau pictate manual, încep să fie tipărite cu ajutorul calculatorului. Companiile outdoor oferă o selecție diversificată de formate outdoor: reclame în stațiile de autobuz, pe chioșcuri, publicitate în aeroporturi, display-ere în marile centre comerciale și pe taxi-uri.

În perioada 1990 - 2002, în România s-au editat 198 titluri de publicații specializate în publicitate, dintre care 63 cu difuzare națională. În 1999, publicitatea deținea poziția III, cu o pondere de 9% din totalul timpului de emisie radio la nivel național și aceeasi poziție cu o pondere de 11,1% din totalul timpului de emisie TV.

World Wide Web (www) este inventat de Tim Berners-Lee în 1990. Industria publicitară pe internet este încă în faza de început. Publicitatea on line își face apariția într-un mod semnificativ în 1995 și cele mai multe dintre standardele, normele și politicile acestei industrii au fost stabilite în ultimii 2 ani. Internetul a devenit principalul mod de a comunica și de a încheia contracte. În anul 2004, publicitatea on-line a ajuns la nivelul de 8,4 miliarde dolari[1].

Publicitate Online
Avand in vedere ca prin publicitate online pe Google Adwords puterea de absorbtie buget lunar este in general mult peste bugetul alocat de majoritatea firmelor, nu mai ramane buget si pentru Adcenter sau Yahoo. Cu toate aceste, pentru firmele dispuse sa investeasca, noi recomandam sa se faca promovare site in cat mai multe medii online, inclusiv pe retele sociale. Pentru cei care vor un audit pe partea de publicitate online, ii rugam sa ne contacteze din pagina de contact.
Promovare site

Daca Google schimba reguli la motorul de cautare si noi nu ne ajustam riscam sa ramanem in afara calculelor lor. In rezumat la cele de mai sus:  e practic imposibil de a avea rezultate in cautari cand gandim strategii de promovare site prin tehnici SEO fara a ne raporta cat mai corect posibil la algoritmii de calcul si la trendul in care merge Google ca si motor de cautare. Pe graba si la reduceri ca si pret SEO nu da roade. E pratic imposibil sa ai rezultate pe temen mediu si lung cata vreme ignoram semnalele date de schimbarile in algoritmii de returnare rezultate in cautari, fie ca este vorba de motorul de cautae Googe, Bing, Yahoo, sau alte motoare de cautare. Servicii seo de promovare site. Atunci cand va ganditi sa optati pentru servicii SEO de calitate e bine sa luati in calcul ca activati intr-un domeniu supus continuu schimbarilor. Credem ca vreti sa nu apelati la cineva care va ofera putina credibilitate si care de dragul unui contract accepta sa lucreze cu dumneavoastra fara sa poata sa ofere rezultate pe termen lung.  E bine sa stiti ca tot ce tine de site si motorele de cautare trebuie privit pe termen lung. Ceea ce astazi poate functiona maine se poate sa trebuiasca revizuit tottal ca altfel un site poate sa mearga in spate pe cuvintele cheie de interes. Sunt multi neaveniti in acest domeniu care promit marea cu sarea  doar sa ciupeasca un client. feriti-va de ei daca vreti servicii de calitate. In domeniul SEO serviciile cu rezultate durabile costa dar aveti un atuu, acela ca dormiti linistit la gandul ca si maine veti avea siteul pe maini de incredere. Pentru cei care vor un audit pe partea de publicitate online, ii rugam sa ne contacteze din pagina de contact.

Pe langa serviciile SEO va recomandam si promovare online, servicii seo, gazduire web, haine online

Ghidul de iniţiere SEO de la Google - Spicuiri

Bun venit la Ghidul de iniţiere Google privind optimizarea pentru motoarele de căutare. Acest document a fost lansat iniţial ca un efort pentru a ajuta echipele Google, însă ne-am gândit că ar fi la fel de util şi pentru webmasterii începători în domeniul optimizării pentru motoarele de căutare, şi care doresc să îmbunătăţească interacţiunea site-ului atât cu utilizatorii, cât şi cu motoarele de căutare. Deşi acest ghid nu vă va dezvălui niciun secret prin care site-ul dvs. să se claseze în mod automat primul pentru interogările de pe Google (ne pare rău!), respectarea celor mai bune practici prezentate mai jos va simplifica atât accesarea cu crawlere, cât şi indexarea conţinutului dvs. de motoarele de căutare....

Optimizarea pentru motoarele de căutare implică adesea mici modificări ale unor părţi ale site-ului
dvs. Web. Privite individual, aceste modificări pot părea îmbunătăţiri treptate, însă la combinarea cu
optimizările, acestea pot avea un impact semnificativ asupra experienţei de utilizare a site-ului dvs. şi
asupra performanţei în rezultatele de căutare organice. Probabil că multe din subiectele cuprinse în
acest ghid vă sunt cunoscute, fiind vorba despre elemente esenţiale pentru toate paginile Web, însă
este posibil să nu profitaţi la maxim de potenţialul acestora....

Google oferă un alt instrument numit Google Website Optimizer, care vă permite să efectuaţi
experimente pentru a afla ce modificări aduse site-ului ar genera cele mai bune rate de conversie la
nivel de utilizator. Acesta, alături de Google Analytics şi de Instrumentele Google pentru webmasteri
(vizionaţi videoclipul nostru legat de utilizarea „Google Trifecta” - „Cele trei instrumente Google
optime”), constituie o metodă eficientă pentru a începe optimizarea site-ului....

Ghidul de iniţiere privind optimizarea pentru motoarele de căutare - search-engine-optimization-starter-guide-ro.pdf

Promovaţi în mod corespunzător site-ul dvs. Web Deşi majoritatea linkurilor spre site-ul dvs. Web se vor obţine treptat, pe măsură ce utilizatorii descoperă conţinutul dvs. prin căutare sau prin alte modalităţi şi fac trimitere spre acesta, Google înţelege că aţi dori să îi informaţi pe ceilalţi despre eforturile depuse pentru crearea conţinutului dvs. Promovarea eficientă a noului conţinut va duce la o descoperire mai rapidă de către cei care sunt interesaţi de acelaşi subiect. La fel ca în cazul celorlalte puncte din acest document, aplicarea acestor sfaturi într-o măsură excesivă poate afecta negativ reputaţia site-ului dvs.

Practici bune pentru promovarea site-ului Web Publicaţi articole de blog legate de noul conţinut sau de noile servicii - Un articol de • blog pe propriul site, prin care informaţi baza dvs. de utilizatori că aţi adăugat ceva nou, este o metodă foarte bună de promovare a noului conţinut sau a noilor servicii. De asemenea, şi alţi webmasteri care urmează site-ul Web sau feed-ul dvs. RSS ar putea prelua informaţia.

Nu uitaţi de promovarea offline - Eforturile depuse pentru promovarea offline a firmei sau • site-ului dvs. pot aduce, de asemenea, satisfacţii. De exemplu, dacă aveţi un site al firmei, adresa URL a acestuia trebuie să fie inclusă pe cărţile de vizită, în antetul hârtiei de corespondenţă, pe afişe etc. De asemenea, puteţi trimite clienţilor buletine informative periodice prin e-mail, informându-i cu privire la noul conţinut de pe site-ul Web al firmei.

Fiţi la curent cu site-urile mediilor sociale - Site-urile bazate pe interacţiunea utilizatorilor • şi pe colaborare au simplificat asocierea grupurilor de persoane interesate cu conţinutul relevant. Evitaţi: încercarea de a promova fiecare nou fragment de conţinut creat; obiectivul dvs. • trebuie să fie elementele mari, interesante implicarea site-ului în acţiuni prin care conţinutul este promovat în mod artificial • pe o poziţie superioară în cadrul acestor servicii

Adăugaţi firma în centrul Local Business Center al Google - Dacă administraţi o firmă • locală, adăugarea informaţiilor legate de aceasta în centrul Local Business Center al Google vă va ajuta să ajungeţi la clienţii serviciilor Hărţi Google şi căutare pe Web. Centrul de ajutor pentru webmasteri oferă sfaturi suplimentare cu privire la promovarea firmei dvs. locale.

Comunicaţi cu cei din comunitatea asociată site-ului dvs. - Este posibil să existe mai • multe site-uri care acoperă subiecte similare cu ale dvs. Comunicarea cu aceste site-uri este, de obicei, utilă. Subiectele populare din domeniul sau comunitatea dvs. pot crea idei suplimentare pentru conţinut sau dezvoltarea unei bune resurse pentru comunităţi. Evitaţi: răspândirea prin metode de tip spam a solicitărilor de linkuri pe toate site-urile • cu subiecte similare domeniului dvs. achiziţionarea de linkuri de la un alt site, în scopul de a obţine PageRank în loc • de trafic

Optimizare pentru motoare de căutare - Wikipedia

SEO, Optimizarea poziționării la (motoare de) căutare, este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității paginilor web site sau web page în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. „Search Engine Optimization” (SEO, în română optimizare pentru motoare de căutare) este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practică apărută în anul 1990, odată cu apariția primelor site-uri pe Internet, și care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii și/sau corporații.

Optimizarea corecta a unui site conduce la o mai buna prezenta in motoarele de cautare la cautari relevante efectuate de utilizatori, legate de informatiile, serviciile sau produsele prezentate pe site. Acest lucru conduce la mai multi vizitatori, mai multe persoane interesate si mai multe vanzari. Insa asta nu este tot ceea ce face SEO, impactul lui fiind unul mult mai vast si mai benefic.

SEO ajuta: motoarele de cautare sa isi faca mai bine treaba oamenii sa gaseasca informatiile, imaginile, produsele de care au nevoie firmele mici sa concureze cu marile companii o adevarata industrie de specialisti si traineri sa aiba locuri de munca la reducerea cheltuielilor cu promovarea online

More posts are loading...