Ti s-a stricat termostatul? Nu stii de unde sa cumperi altul? Vrei ca din cateva clickuri sa reusesti sa-ti gasesti un termostat programabil de cea mai buna calitate? Daca da, atunci alege din oferta variata oferita de magazinul online www.incalzire-pardoseala.com al firmei Jovis 98 Trading din Bucuresti. Firma, cu o experienta de peste 10 ani in comercializarea celor mai eficiente sisteme de incalzire, destinate atat consumatorilor casnici, cat si cladirilor de birouri, spatii comerciale, hale industriale, alei si baze sportive, ofera la preturi competitive termostate programabile.

Dar la ce ne ajuta un termostat programabil?

Un termostat programabil este un aparat care comanda pornirea si oprirea sistemului de incalzire. Termostatele programabile Warmup oferite de firma Jovis 98 Trading sunt inovatoare in controlul temperaturii la incalzirea electrica prin pardoseala. Principalele termostate programabile sunt: Termostatul programabil digital 3iE, Termostatul programabil Tempo™ si Termostatul programabil XSTAT.

Pe site-ul companiei sunt prezentate caracteristicile acestor termostate programabile, pentru a va face mai usoara alegerea.

Termostatul programabil 3iE este digital, foarte usor de utilizat. Este primul termostat care are integrata o aplicatie, Active Energy Management, care poate ajuta la scaderea facturii de electricitate cu pana la 10% din valoare. Prezinta mai multe caracteristici: are o interfata simpla, fiind usor de folosit; iti poti alege culoarea de fundal preferata; este prevazut cu functie de autoinvatare; consumul de energie este reprezentat grafic pe ecranul in 256 de culori.

Termostatul programabil Tempo este de asemenea digital, usor de utilizat, dispune de un design modern si o interfata intuitivă. Este potrivit pentru toate tipurile de încalzire, în pardoseala Warmup. Pe ecran apar detaliile programarii saptamanale, temperatura dorita si ora curenta. Temperatura de confort poate sa fie schimbata cu usurinta in orice moment si setata manual. Acesta dispune de protecție automată la îngheț.

Termostatul programabil XSTAT vezi pe incalzire-pardoseala.com este de asemenea digital, permite programarea a 4 setari pe zi, 7 zile pe saptamana, poate fi instalat în câteva minute, permite utilizatorilor sa controleze eficient sistemul de incalzire. Tastatura este asemanatoare tastaturilor de la telefoanele mobile. Este simpla si nu necesita nici o pregatire pentru a-l putea pune în functiune. In timpul vacantelor, programele pot fi anulate. Termostatul ramane la temperatura dorita pana cand modul manual este anulat. Prezinta de asemenea meniu simplu de operare; este pre-programat pentru a fi pornit usor si a controla optim incalzirea; are o adancime de doar 14 mm putand fi usor montat intr-o doza de tip aparat; poate calcula cand ar trebui sa porneasca, astfel incat pardoseala sa ajunga la temperatura dorita in cel mai scurt timp.Mai multe detalii vezi pe site-ul nostru : www.incalzire-pardoseala.com