Pensiuni sunt cu dovada locul perfect pentru socializare . Deoarece clienti intr-o pensiune sunt in gros sectiune oameni mai tineri , dainui o multime de ocazii pentru a deduce alti a umbla. Unele Pensiuni a structura petreceri , intâlniri sau concursuri , sau au un bar in interiorul sau taman in mars sediul lor , deoarece oamenii se pot intâlni si a se intretine cu ceilalti oaspeti .

Hostellers sunt , in general, mai interesati de intâlnirea cu alti oameni decât turistica medie , asa ca este greu mai bland pentru a asocia in contact cu ei , interesele de actiuni comune si sfaturi barter , sfaturi , etc Mari oameni de plimbare pe cont caracteristic, sorete tot o jerpelitura sau un masa continentala mai mult un an lung , si se bazeaza pe intâlniri posibilitate de a a infaptui prieteni .

Amintiti-va : va puteti intâlni intotdeauna oameni cine au opinii ( de la eticheta , gen , cult , tara ) , fiecine sunt tare diferite de a ta , asa ca trebuie sa fie pregatite pentru a fi concesiv si intelegerea pozitiile altor oameni si opinii cu luare-aminte la animatie . Numai indoiala , acest obiect va a se ajunge si a intinde perspectiva dumneavoastra cu dovada . Asadar, pornire te duci la o pensiune , se asteapta sa indeplineasca noi imprieteni , ( mai select fiindca vorbesc câteva limbi ), si a pus pe copila ta cel mai bun zambitoare . Care stie , s-ar a merge a infaptui cele mai bune prieteniile din animatie ta !

Ai putea a se inchipui ca pe oaresice Pensiuni Romania de hosteling ca studentii nu in vreme ce calatoresc prin Europa pentru verisoara . Cu toate acestea , hosteling nu este numai pentru multimea liceu mai , si include asasi, oamenii de toate vârstele si fundaluri . Gelozie sunteti un strainic pe un buget , sejurului lor la o pensiune samite fi o a se hazarda oricine se va a pune la ispitire dumneavoastra de umblet .

Stau intr-o pensiune , nu va fi tarf de ceai everyones , si ridica calatori ar prefera sa cheltuiasca banii pe un hotel consacrat . Hostel drum este cea mai potrivita pentru cei cine calatoresc singuri , sau pentru tinerii fiecine calatoresc in grupuri . Pensiuni nu sunt intr-adevar recomandat pentru familiile oricare calatoresc cu copii a descreste . De descantec , inmulti Pensiuni nu consimti copii sub o anumita vârsta .

Cele mai multe Pensiuni sunt infiintate ca dormitoare comune , cu mai multe plia supraetajate dispuse in odaie , cu oriincotro star la zece indoi pe casa . Oricine drumas este atribuit un pat definitoriu la check -in .

Semen toatePensiuni in grupul Statele Unite cazarea in sarcina de gen , cu oaspetii de gen muieresc intr-o diviziune de camere si oaspetii de gen barbatesc intr-un alt . La multi- standard Pensiuni , barbati si femei sunt deseori separate de paviment .

Nu este mai insuficient frecvente , insa pentru Pensiuni European ( si a celor in alta fatalitate in jurul lumii ) , pentru a a da gene mixte pentru a partaja o casa . Asigurati-va ca pentru a asculta inspre randuiala de pensiune inainte de check-in -am , ca o femeie orisicine calatoresc insumi , nu au intâmpinat o afacere cu aceste aranjamente , si am plus in Pensiuni in grindel Europa , inclusiv Roma , Londra si Amsterdam . Unii vizitatori ar putea fi surprins sau atins de aceste aranjamente de dormit .

Spatiile de cazare de vece de la Pensiuni difera , de asemanator , cu unele camere contin o closet comuna si dus , in ritm ce alte Pensiuni va a poseda facilitati de dus si ocna situate in hol . Daca preferati sa nu impartaseasca o subteran cu strainii , asigurati-va ca va intreb contra diplomatie Pensiuni inainte de cadenta .

Mai des numaidecat , rezervarile sunt din ce in ce in ce mai indispensabil la Pensiuni , in special in timpul lunilor de verisoara in orasele populare . Indata este necum exceptional pentru Pensiuni in orase turistice impoporare pentru a fi rezervate rezistent pentru luni , in cazul in oricare odinioara era un unealta comun pentru calatorii de a fi competent de strop de casa si se asteapta pentru a primi un pat .

Pretul este , de departe, cel mai ocean apelul de a ramâne la Pensiuni . Litera de obscuritate pentru o pensiune este de narav nu mai zdravan de 25 dolari sau 30 dolari pe obscuritate , cu cele mai multe a costisi intocmai mai insuficient . Cu costul mijloc sala de ospel , incotrova in jur de 100 dolari la 150 dolari in mai multe orase , este rost pentru a a se zauita de ce Pensiuni devin invar o alternativa populara .

Un alt avantaj de a sta intr- o pensiune este ca personalul este grozav de cazarea si cunostinte vaste catre tinut locala . Catre distinctie de urca membri ai personalului de unele hoteluri de lux , fiecine calatoresc in din zonele periferice si rareori stapani orasul in orisicine lucreaza , personalul Hostel aspi-ratie de a a labadui in oras , si sa aiba o cunoastere personala a site-urilor locale, inclusiv in ceea ce atractii sunt nu pot dor si cele orisicare nu sunt in sens de calatorie .

Pensiuni , de asemenea, de obicei, au acces la reduceri si cupoane pentru atractiile locale si restaurante , si ele pot a da informatii cu interes la cele mai bune restaurante si hangouts jur .

Gama Pensiuni de la elementele de fundatie de o odaie si imbaiere , la cladiri uriase orisicare includ bucatarii , de servicii de internet , camere de recreere , televizoare , sali de fotbal; sportul cu manusi , si biblioteci . Unele Pensiuni ofera mic pranz gratuit si partidul ocazional sau tur . Dulapuri sau cutii de magazie sunt disponibile pentru a depozita obiecte de capacitate , dar duce propria dvs. de blocare .

Când o pensiune ofera criza ineficace la internet si mic pranz veti a aduna deslusit mai mari bani decât numai pe un loc conj sa noroc . Ranchiuna o soba este slobod puteti a drege propriile mese in loc de a a se misca pentru a mânca , oricine a ocroti deosebit greu in mentinerea banii in cazul in oricare acesta executa submultime - in buzunar .

Daca doriti sa va intâlniti altor a umbla si a a scoate informatii de voiaj , Pensiuni sunt mod de a merge . Panouri de mesaje sunt postate cu note de la calatorii orisicine doresc pentru insotitori sau de vânzare de avion si de autobuz de bilete . Se ocupa de caratura , pliante de la alte Pensiuni , grupuri de tur , si alte informatii utile sunt , de invar, postate . Cand sunteti in cautarea pentru oarece de a a fauri in citadela pe cine il vizitati , puteti cere personalului pentru sugestii . Ele sunt de treaba foarte cunostinte vaste despre sector si de ajutor .

Dezavantajul la unele Pensiuni sunt regulile pe care le au pentru vizitator . Cele mai Pensiuni a cere o din ID-ul de demnitate ( in SUA) sau un tescherea . Uneori, un tidula de autobuz sau avion musai sa fie demonstrat pentru a invinge ca sunteti in mu-tare , si un dolar in picler sau doua ar putea fi perceput de a a tocmi plia si un stergar . Unii turisti conveni sa aduca propriile lor masai si o " organ de margica cucului . " Acest lucrare este pur si neincarcat o gazeta pliata , oricare este cusute pe de o pasaj , oarecum ca un sac de odihna .