Te pregatesti pentru revizia periodica a automobilului sau poate vrei sa scapi de anumite probleme care au intervenit in ultimul timp? Ar trebui sa gasesti un service service auto bucuresti auto profesionist! Insa cum sa selectezi dintre atatea service-uri ce exita in Bucuresti si nu numai? Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ne da cateva recomandari ce ar fi bine sa le avem in vedere.

Astfel nu vom fi inselati sau lasati cu buzunarele goale. La ce sa fim atenti atunci cand identificam un service auto? La promotii, la ce distanta se afla de casa noastra ori la motivatia cu care isi respecta sarcinile personalul? Iata cateva sfaturi pe care sa le ai in vedere de fiecare data cand iti predai masina in grija mecanicilor auto.

Aceasta va simplifica munca mecanicului. Ca urmare, in situatia in care tehnicianul auto vrea sa ridice vehiculul pe rampa, insa masina este plin de noroi in zona rotilor, cei de la service trebuie sa indeparteze murdaria pentru a ajunge la unele componente.

Solicita transparenta totala. Un service auto de calitate are un loc in care poti astepta de unde poti vedea masina, proprietarul avand oportunitatea de a observa modul de lucru la automobilul tau. Pe langa aceasta, in urma finalizarii activitatii mecanicul auto gaseste service auto care a reparat masina trebuie sa prezinte proprietarului componentele uzate pe care le-a inlocuit si sa explice ce s-a defectat la ele.

Mare grija la fisa de intrare in reparatie! Cineva din service trebuie sa analizeze autoturismul de fata cu proprietarul si sa anunte daca autoturismul prezinta zgarieturi ori este lovita. Observatiile vor fi notate pentru a se compara daca la finalul reparatiei autoturismul e, estetic, exact cum a f