More Stories
Attraksjoner i Malaga du kan nå med leiebil

Malaga er en spansk storby på sørkysten av landet. Det er en særdeles vakker by, takket være de omkransende fjellene og elvene, som gjør at mange turister finner veien hit hver eneste år. Her kan man se fødestedet til den velkjente kunstneren Pablo Picasso, eller rett og slett slikke sol langs havkanten. De følgende tre attraksjonene må du heller ikke gå glipp av – og de sees best med leiebil! Dersom du enda ikke har leid bil for din Malaga ferie kan vi anbefale følgende selskaper og reisesider:

Leiebilmalaga.noCentauroEuropcar.noSpanialeiebil.noAvis.noLeiebilguiden.noKayak og Leiebilflyplass.no: Malaga

Sjørøverhulene i Rincon de la Victoria

De mystiske hulene i Rincon de la Victoria, som befinner seg kun en knapp halvtime med leiebil utenfor sentrum av Malaga, huser mange myter og har vært åsted for mange hendelser i gjennom tidene. I følge sagnet, så skjuler det seg en stor skatt i grottenettverket. Sannsynligheten for at du finner denne er nok liten (dersom den i det hele tatt eksisterer), men det er allikevel mye annet å se. For eksempel er den dypeste delen av hulen en liten vulkan, og du merker selv økningen i temperatur her. Et eget områder har også en naturlig formet stein som ser ut som en ørn, og det er mange veggmalerier fra oldtiden i ulike deler av grotten. Her kan man virkelig dra på opplevelsestur – bare ikke gjør som en sveitser gjorde i 1847, da han døde når han prøvde å sprenge seg frem til skatten med dynamitt.

Gondolbanen i Benalmadena

Kjører du en halvtime sørover fra Malaga, så kommer du til den lille byen Benalmadena. Først og fremst vil du reise hit for å ta en tur med gondolbanen, som går fra fastlandet og opp til toppen av Monte Calamorro. Her kan du nyte utsikten utover det sørlige Spania fra en høyde på nesten 800 meter, og på en klarværsdag kan du faktisk se helt over til kystlinjen av Afrika. Gondolbanen er faktisk en av de mest besøkte turistattraksjonene i hele regionen, som kalles Costa del Sol.

Krokodilleparken i Torremolinos

Har man leiebil i Malaga, så bør man absolutt ta den drøye tjue minutters lange kjøreturen sørover til krokodilleparken i Torremolinos. Her kan man se det meste av krokodilleraser i trygge omgivelser, og man kan være så nære krokodillene som en avstand på bare to meter! Her finnes det både babykrokodiller og langt større dyr som veier mer enn 500 kg. I umiddelbar nærhet finnes også et badeland, museer og ikke minst flere steder for bespisning, så her kan man godt sette av en hel dag for å få med seg alt.

More posts are loading...