Este indicat sa gasesti un service auto profesionist! Dar stii sa alegi din atatea oferte existente pretutindeni? Protectia consumatorilor ofera o serie de recomandari pe care e bine sa le urmam.

Astfel nu riscam sa fim service auto Bucuresti inselati sau lasati fara bani. La ce sa fim precauti atunci cand intram intr-un service auto? La preturi, la cat de aproape se situeaza fata de locuinta noastra sau la profesionalismul cu care isi desfasoara lucrul lucratorii? Iata o serie de recomandari de care e bine sa tii cont de fiecare data cand iti predai automobilul in grija mecanicilor auto.

Un atelier auto ordonat are sanse mari sa fie unul serios.E indicat ca inainte de a duce automobilul in service sa inspectezi zona de lucru. Aceasta iti poate da amanunte de necontestat despre profesionalismul personalului.

Echipa service-ului auto trebuie sa-ti dea raspunsuri la orice intrebare, sa-ti ofere recomandari in cazul in care le ceri astfel de lucruri, trebuie sa iti arate cu responsabilitate activitatile care urmeaza sa fie desfasurate si defectiunile pe care le are masina ta. Un service auto bun are un loc in care poti astepta de unde poti vedea service-ul, proprietarul putand vedea cum se fac reparatiile la masina ta. Mai mult decat atat, in urma finalizarii activitatii mecanicul care a muncit la masina este obligat sa puna la dispozitia consumatorului componentele nefunctionale ce le-a schimbat si sa specifice ce anume a incetat sa functioneze la acestea.