Este important sa cunosti un service auto serios! Insa cum sa alegi dintre cate service-uri ce se afla in Bucuresti si nu numai? ANPC precizeaza cateva sfaturi ce ar fi bine sa le urmam.

La ce sa fim atenti cand intram intr-un service auto? La oferte, la ce distanta se situeaza de locuinta noastra sau la modul in care lucreaza lucratorii? Iata cateva recomandari pe care sa le ai in vedere cand iti dai masina pe mainile mecanicilor auto. Mare grija la ce bunuri ai in masina pe perioada cat acesta se afla la reparat. Din ce cauza? Este posibil ca in acest timp sa ai nevoie de anumite acte sau unele bunuri cum ar fi telefonul mobil, tableta, lanterna .

Acest aspect va facilita treaba service-ului. De exemplu, daca tehnicianul trebuie sa puna vehiculul pe rampa, insa masina este murdar in zona rotilor, cel de la service sunt obligati sa inlature mizeria pentru a avea acces la anumite piese.

Inspecteaza zona de lucru. Un atelier de reparatii auto bine pus la punct are sanse mari sa fie unul de calitate.Este indicat ca inainte de a lasa automobilul in service sa inspectezi suprafata de lucru. Acesta iti va dezvalui aspecte importante despre experienta personalului.

Angajatii service-ului auto ar trebui sa-ti raspunda la orice solicitare, sa-ti gaseasca solutii ori de cate ori le ceri astfel de lucruri, sunt obligati sa iti arate cu responsabilitate activitatile care vor fi desfasurate si defectiunile gasite la automobilul tau. Un service care se respecta pune la dispozitie un spatiu in care poti service auto Bucuresti astepta de unde poti vedea atelierul, proprietarul putand vedea cum se lucreaza la masina ta. Pe langa aceasta, in urma finalizarii activitatii mecanicul auto care a reparat masina trebuie sa ofere proprietarului identificate cu probleme pe care le-a schimbat si sa explice ce anume nu a mai functionat la ele.

Modul in care plateste. Daca la intrarea masinii in service ai convenit asupra pretului, vei fi nevoit sa dai banii cum ai discutat. Daca sunt necesare cheltuieli in plus pe durata lucrarii reprezentantul service-ului va trebui sa discute cu proprietarul si sa ii explice bine ca este necesara o interv