Mukaan tätä kertomusta New York Daily News, tämä lauantai-ilta on Kansallinen Date Night.

Mikä tarkoittaa, että se on luultavasti jo liian myöhäistä sinulle. Jokainen, joka on lukenut "Säännöt" tietää, että tyttö olisi koskaan hyväksyä kutsun perjantaina ajaksi lauantai-iltana päivämäärä. Tiistaina oli viimeinen päivä! Yritä uudelleen ensi vuonna!

Vakavasti, pelkkä maininta jotain kutsutaan Kansallinen Päivämäärä Yö on engendered round-robin-lta leuka-vetämällä keskuudessa tarkkailijat nykyisen pariutumisen kohtaus, lähinnä siksi, että kukaan ei nykyään tunnu tietävän, mitä "päivämäärä" oikeastaan on.

Yksi asia, siellä on tämä ongelma, ilmoittamat Glamour-lehden Logan Mäen artikkeli osuvasti otsikoitu "Mitä Helvettiä Tapahtui Datingh":

"Uusi Glamour-kyselyn, 73 prosenttia naimattomia naisia sanoi, että he usein voi edes sanoa, ovatko he ovat olleet treffeille vai ei -- ja, järkyttävän, 19 prosenttia sanoi, että he olivat koskaan ollut " todellinen päivämäärä". Naisten suhteet eivät ole faring paljon parempi; vain 12 prosenttia heistä on säännöllinen päivä-ilta, jossa heidän muita huomattavia. Ei näytä olevan mitään dating sääntöjen enää -- tai edes kaikki odotukset.

"Tässä on, mitä tapahtuu sen sijaan: " Minun poikaystävä ei sammu hänen puhelin hälyttää, kun olemme pois', sanoo Alexandra Einstein, 26, account manager päässä Greenville, Etelä-Carolina. "Eräänä yönä nappasin sen ja lukea 'Humalassa tuuletin nukahtaa edessä rivi aikana Bleiserit peli.' Onneksi meillä oli varoitettu.' Ja jokainen on saanut laiska noin suunnittelu-aikaa yhdessä, osoituksena tämän huomasi viime aikoina taula-profiili: " Ei enää Netflix on ensimmäinen päivä.' Ei ihme, että olemme kaikki valittavat meidän rakkaus elää. Baari hyväksyttävää yö-out käyttäytyminen on pudonnut lattialle."

Joten Alex Abad-Santos sekä Vox puheeseen, jossa on lähes 2000-sana Vox-splanation otsikolla "Miten Päivämäärät Sai Niin Monimutkainen, että" itse kuulosti melko monimutkaista. Tässä on, mitä Abad-Santos on sanoa:

"Osa tätä sekaannusta, on se, että jokainen ihminen on oma työskentely määritelmä, mitä se tarkoittaa. Tämä ajatus vaihtelee henkilöstä toiseen, ja se on yleensä jotain culled siitä, mitä kyseinen henkilö on ollut kertonut " date " on pikemminkin kuin henkilökohtaisesta kokemuksesta."

Et sano! Abad-Santos rambles läpi joitakin mahdollisia selityksiä dating kaaos, mukaan lukien ystäviä-- - etuudet kulttuuri (miksi ostaa lehmä, tai jopa ostaa lehmä on beerh); sekaannus, joka pitäisi poimia välilehti nyt, että monet naiset ovat outearning miehet; online-kohtaus, joka on tehnyt 20 minuutin teen "date", jossa uudet Internet-ystävä norm.

Abad-Santos ei, kokeile lopuksi kertoa meille, mitä treffeillä oikeastaan on:

"Päivämäärä sisältää kaksi ihmistä, jotka ovat kokouksessa henkilökohtaisesti.

"Päivä ei ole ajallisesti rajoitettu, ja ei ole olemassa mitään sääntöä, että lyhyet päivät ovat parempia kuin pidempään päivämäärät.

"Joku maksaa päivämäärä yleensä merkitsee, että olet treffeille.

"Älä odota päivämäärät olla tyylikäs enää.

"Voit ottaa hookup päivinä.

"Jotkut ihmiset ajattelevat, hookups ovat päivämäärät.

"Jos olet epävarma, kysy: 'Onko tämä dateh' (ydinenergia-asetus)."

"Voit ottaa hookup on datesh" "Jotkut ihmiset ajattelevat, hookups ovat päivämäärät"h mielestäni olemme takaisin, jos me alkoi.

Sitten, Amanda Marcotte Liuskekiveä painaa "Puolustus Nondate Date":

"Toki, että voi olla hämmentävää, mutta haluaisin puolustaa hyvin maligned ehkä-päivämäärä. Mitä se Glamour-kyselyn kirjata on todella laajaa käyttöä ehkä-päivämäärä, dating, laite, ilmiö, jossa kaksi ihmistä mennä retki, joka on näennäisesti platonin mutta on myös mahdollisuus morphing osaksi jotain seksikkäämpi. Menee ehkä-päivät on tapa, jolla monet nuoret kokeilla dating turvaverkko. Jos menet ehkä-päivämäärä jonkun kanssa ja ei ole kipinä ei, sinun ei tarvitse käsitellä suorastaan hylkäämistä -- antaa tai saada se -- koska se ei ollut virallisesti päivä muutenkin."

Erittäin hyödyllistä, Amanda.Niin, juuri ajoissa Kansallisen Date Night, I ' ll olla minun oma määritelmä päivämäärä:

Dating on noin seurustelu. Se pitäisi "morph osaksi jotain seksikkäämpi", koska se on jokseenkin romanttinen -- ei platonin -- edun mukaista on, että mies näyttää nainen, jonka kanssa hän on kiinnostunut kehittämään romanttinen suhde. Samalla hän näyttää naiselle asioita hänen persoonallisuutensa, etu ja moraali, että hän toivoo aiheutua joitakin vastavuoroisesti romanttisia tunteita. (Jos hän hyväksyy kutsun päivämäärä, hän tulee osoittaa samaan itsestään.)

Ja "Säännöt" tytöt ovat oikeassa: se mies, joka pitäisi pyytää naista ulos, eikä päinvastoin, ja hän pitäisi maksaa muutaman ensimmäisen päivämäärät, näyttää, koska evoluutio psykologit olisi sanoa, että hän on hyvä toimittaja ja suojelija. Tämä tarkoittaa, että muutaman ensimmäisen päivämäärät tulisi olla pieniä ja halpoja, joka suojaa molemmat osapuolet jos he kääntyvät pois ei olla niin kiinnostuneita toisistaan, kun kaikki. Myöhemmin -- jos on myöhemmin -- hän voi reciprocate kanssa "anna minun hoitaa tämä aika" tai kotitekoisia aterioita tai "extra" opera liput.

Hookups ja booty puheluja ei päivämäärät. Menee ulos jossain on.

Lyhyesti sanottuna, päivämäärän tulee olla romanttinen, vaikka toivoi-romantiikka ei ota pois kukkia. Ja jos pitää mielessä, saat aina tietää, onko olet ollut ulos treffeille. Joten onnea lauantaina!

Charlotte Allen kirjoittaa usein siitä, feminismi, politiikka ja uskonto. Seuraa häntä Twitterissä @MeanCharlotte.

Copyright h 2014, Los Angeles Times